Wij maken
tijd 

Hoe succesvol starten met Intelligent Automation?

Boek een Opportunity Scan met Flow Robotics om de kansen binnen jouw organisatie te ontdekken.

 

Opportunity Scan

Waar liggen jouw kansen Intelligent Automation?

Met de Opportunity Scans krijg jij inzicht in de potentie van Intelligent Automation binnen jouw organisatie. Welke processen zijn geschikt, wat levert het op en wat zijn de kosten?  De Opportunity Scan maakt het vraagstuk Intelligent Automation concreet voor jouw organisatie en vereenvoudigt verdere besluitvorming.

Wil je meer informatie over onze Opportunity Scans óf meteen een datum prikken? Plan dan hiernaast een online meeting in met een van onze experts.

 

Waarom Intelligent Automation de volgende stap is in de organisatie?

Robotics & AI:
Krachtige solisten.
Buitengewoon duo.

We krijgen vaak de vraag over welke processen geschikt zijn. Met een Opportunity Scan wordt duidelijk welke processen zich lenen voor Intelligent Automation en wat de potentie is binnen jouw organisatie.

Hieronder een aantal factoren om rekening mee te houden bij het selecteren van geschikte processen.

  •  Veel repetitief werk 
  • Hoog volume en tijdrovend werk 
  • Foutgevoelig en complex werk 
  • Werk dat flexibiliteit vereist

Al deze factoren zijn indicaties dat de organisatie klaar is voor de volgende stap, namelijk de introductie en implementatie van Intelligent Automation. 

Waarom een 
Opportunity Scan?

Krijg duidelijkheid in een wereld van teveel informatie.

AI, RPA, IA, het zijn termen die niet meer onbekend zijn in de wereld van vandaag, iedereen wordt overspoeld met informatie over Artificial Intelligence of Robotic Process Automation. Hierdoor is het lastig om een goed overzicht te houden en te ontdekken welke processen in jouw organisatie klaar zijn voor automatisering. 
De Opportunity Scan is dé ideale aftrap van jouw Intelligent Automation-reis.

Maak Intelligent Automation concreet voor jouw organisatie.

Het starten met Intelligent Automation wordt makkelijk door gebruik te maken van een Opportunity Scan met Flow Robotics.