Laat je inspireren.

Albert Heijn

Efficiency in de keten. In opdracht van Albert Heijn organiseren we een roadtrip langs de strategische partners. Beginnend met een ‘Awareness’ sessie voor de managementteams om het bewustzijn en enthousiasme rondom Intelligent Automation te vergroten. Een tweede bezoek stond in het teken van de ‘Value Discovery’ met verschillende teams om erachter te komen waar de kansen liggen en welke processen geschikt zijn. Inmiddels zijn bij diverse partners meerdere intelligent robots gebouwd.

NS

Van eerste showcase tot een waar verbetermachine. Bij de NS hebben we aan de wieg gestaan van het RPA succes. Vanaf het ontwikkelen van een eerste robot, governance, het inrichten van een schaalbaar platform tot het samenstellen van een RPA Center of Excellence.
Inmiddels dendert deze trein met zo’n 100 robots gestaag en zelfstandig verder.

Bpost

Bij onze zuiderburen zijn 20 financials getraind tot RPA developers.
Deze nieuwe developers worden vervolgens begeleid door onze experts om up-to-date te blijven met de ontwikkelingen en om de grootste uitdagingen op te lossen.

RIVM

Bij het RIVM bestond de overtuiging dat er veel te halen valt met robotics, maar de opstart was moeilijk. Wij hebben ervoor gezorgd dat de eerste robots gebouwd zijn, hebben de technische inrichting voor onze rekening genomen en hebben een viertal medewerkers opgeleid tot volwaardig RPA ontwikkelaar.

Jumbo

Bij Jumbo wordt Intelligent Automation volop ingezet om processen te verbeteren. Wij helpen met het vinden van de beste automation-kandidaten en zorgen voor samenwerking tussen de diverse teams. Ons grootste succes? Een enorme afname van lege schappen door de informatiestroom naar de winkels te optimaliseren.

Factris

Factris voorziet hun klanten met een alternatieve vorm van financiering door het direct betalen van openstaande facturen. Het verwerken van deze facturen is vanwege de vele verschillende klanten ongestructureerd en complex. Door RPA & AI hierop los te laten zijn we naar een “zero-touch” proces gegaan. Vanaf ontvangst van de factuur in de mail tot volledige verwerking in het systeem: er komen geen mensenhanden meer aan te pas.

Delta Fiber

DELTA groeit hard en daarmee groeien ook de interne processen die deze groei ondersteunen. De keuze is gemaakt om te investeren in digitale optimalisatie. RPA is hierbij een speerpunt. Hiervoor openen we binnen een jaar een eigen ‘Automation Factory’. In de eerste fase richten vinden we de grootste kansen, richten een schaalbaar platform in en ontwikkelen de eerste robots. In de tweede fase vullen we de pijplijn van Automation kansen en zorgen we ervoor dat de organisatie is klaargemaakt voor de opening. In de laatste fase staat het technisch en organisatorisch klaar, zitten de pijplijnen vol met kansen en rolt er elke maand een nieuwe oplossing uit de fabriek.

Syncasso

Als één van de grootste deurwaarders van Nederland is een goede documentenuitwisseling met de rechtbank van groot belang. Ongestructureerde documenten die specialistische kennis nodig hebben om te kunnen verwerken. We laten hier AI los om structuur aan te brengen waarna met RPA de processen automatisch verwerkt kunnen worden.

Rijksvastgoedbedrijf

Bij de Rijksgebouwendienst was nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden van Robotics. maar er was ook veel onbekendheid met het onderwerp. Flow Robotics is opgetreden als kwartiermaker. We hebben inspiratiesessies georganiseerd, de eerste robots gebouwd en een plan gemaakt voor verdere opschaling.

Star SHL

Star SHL is gespecialiseerd in medische diagnostiek. Flow Robotics zorgt ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de organisatie en verzekeraars optimaal verloopt door diverse robots op het VECOZO platform te laten lopen.

‘s Heeren Loo 

s Heeren Loo is één van de grootste gezondheidsorganisaties van Nederland. Er ontstond een urgent probleem toen een oude applicatie waarmee crediteurenmails werden afgehandeld werd uitgefaseerd. Hierdoor moesten jaarlijks meer dan 250.000 emails met facturen handmatig worden verwerkt. We hebben ervoor gezorgd dat dit proces is geoptimaliseerd en gerobotiseerd .

Gemeente Breda

De gemeente Breda heeft een nieuw Purchase-to-Pay systeem in gebruik genomen voor het afhandelen van bestellingen, facturen en betalingen. Dit systeem koppelde echter niet op een optimale manier naar achterliggende systemen. Flow Robotics heeft de gaten dichtgelopen.